Danie bez GMO, tłuszczy i glutenu? Ten przepis robi furorę wśród koneserów!

0
885
źródło pixabay.com (CC0)

Szefowie stołecznych restauracji zacierają ręce w oczekiwaniu na zbliżające się zyski. Ten jeden, prosty przepis zrewolucjonizuje wegańską kuchnię fusion.

Wegański, bezglutenowy, bezsojowy i pozbawiony tłuszczu oraz węglowodanów posiłek robi furorę wśród Gości stołecznych restauracji. Osoby, które chcą skosztować tych delikatesów muszą uzbroić się w cierpliwość – kolejka chętnych jest bardzo długa.

Twórca przepisu gwarantuje, że jego danie jest pozbawione wszystkiego co może szkodzić. Dodatkowo jest zgodne z naturą praczłowieka. Człowieka, który zanim został uformowany w masę mięśni i skóry był częścią natury.

Przepis został opracowany dla wybitnych, wyjątkowych Gości, którzy oprócz kosztu przygotowania dania potrafią docenić oprawę związaną z jego podaniem. – czytamy w opisie posiłku, który stanowi wstęp do jego skosztowania.

Ciekawostką dania jest zmiana stanu skupienia podczas jego konsumpcji. Kostki lodu połknięte przez amatorów kulinarnych wrażeń zamieniają się w wodę już od chwili wyłożenia na talerz aby w żołądku zamienić się w czystą i zdrową kropę przypominającą smak górskiego potoku.

Dodatkowo, do przygotowania tego przepisu wystarczy jakiekolwiek naczynie, woda i trochę miejsca w zamrażarce.

Wszystko co zobaczysz na łamach www.korytkowo.pl to kłamstwo a dane często zostały zmyślone lub/i sfałszowane. Strona ma charakter satyryczny. Czytasz na własną odpowiedzialność.

Polub nas na fejsbuku